Aanmelding

Om je aan te melden hoef je geen verwijzing te hebben, in dat geval maak je gebruik van Directe Toegang Fysiotherapie (DTF) en voert de fysiotherapeut een screening uit bij de intake. Heb je wel een verwijzing dan mag je die meenemen bij het eerste bezoek.

Voor wie?

Bekkenfysiotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen. Bekkenfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie, gericht op preventie, diagnostiek en behandeling van bekken, buik, lage rug, bekkenbodem en heup gerelateerde klachten.

Op de aandoeningen pagina staat een overzicht van een groot aantal klachten waar de bekkenfysiotherapeut je bij kan helpen.

Zorgverzekering

Bekkenfysiotherapie wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering.

Alleen bij urineverlies wordt bekkenfysiotherapie voor 9 behandelingen vergoedt. Dit gaat wel ten koste van het eigen risico. Daarnaast moet er een verwijzing van de huisarts of specialist zijn waarin het urine verlies genoemd wordt.
Deze negen behandelingen mag u maar 1x in uw leven gebruiken. Heeft u deze al gebruikt bij een andere praktijk dan mag hij niet nog een keer gedeclareerd worden.

Wanneer er geen aanvullende verzekering aanwezig is of het aanvullend pakket is op, dan stuurt de bekkenfysiotherapeut een particuliere nota.

contactknop
Meld je aan
%d bloggers liken dit: