Therapeut

Nouki Bosma-Grit

Bekkenfysiotherapeut, ZwangerFit & MamaFit docent, yoga docent en yoga therapeut

OVER

Nouki is sinds 2011 fysiotherapeut en haalde haar master tot bekkenfysiotherapeut in 2015 aan het SOMT in Amersfoort.

Haar innerlijke overtuiging dat bewust bewegen voor iedereen belangrijk is, resulteert in het geven van ZwangerFit en MamaFit lessen, oftewel bewegen op een verantwoorde manier tijdens de zwangerschap en na de bevalling met hiernaast de yoga lessen die voor iedereen toegangkelijk zijn.

Vanuit eigen ervaring en studie in onder andere India is de yoga een structureel onderdeel geworden binnen de praktijk. Preventief werkt yoga erg goed maar ook bij bestaande (bekken gerelateerde) klachten kan het ingezet worden om het natuurlijk herstel te bevorderen.

De ‘Well Woman Yoga Therapy’ opleiding gaf veel verdieping in de werking van de vrouwelijke cycli en op welke manier bewegen hier invloed op kan hebben. Dit geldt voor menstruatie cycli, de periode rondom de zwangerschap en bevalling en rondom de overgang.

De opleiding tot yoga therapeut en de mindfulness opleiding heeft ze in 2021 afgerond en sluiten beide mooi aan op de huidige periode waarbij veel mensen stress klachten ervaren. Op een milde manier wordt zo een methode aangeboden om met deze klachten om te gaan.

OPLEIDINGEN

Hanze Fysiotherapie, BSc

YVLO-ZwangerFit

SOMT bekkenfysiotherapie MSc

NPI Myofasciale Triggerpoints

NPI Dry Needling

Sivananda yoga teacher training

Well woman yoga therapy teacher training

Academie Raja Yoga Nederland Yoga Therapy en
Mindfulness Original Based Approach (MOBA)

NEEM CONTACT OP

Nouki staat altijd open voor vragen of samenwerkingen. Als je meer wilt weten over de therapieën of benieuwd bent of het iets voor je is, aarzel dan niet om contact op te nemen.

GEGEVENS

nbosma@praktijk-iam.com
tel: 0601234566
BIG: 49914122804
KvK: 70426058 


%d bloggers liken dit: